Over De Tweede Praktijk

De Tweede Praktijk biedt opleiders en organisaties de kennis en tools voor de professionalisering in het opleiden van aios. Corry den Rooijen en Beatrijs de Leede zijn de afgelopen vijftien jaar intensief betrokken geweest bij de modernisering van de geneeskundige vervolgopleidingen, waardoor ze ruime ervaring in alle aspecten ervan hebben opgedaan. Ze zijn actief op landelijk niveau met nationale projecten en in instellingen waar ze de directe uitvoering van opleiden op de werkvloer ondersteunen. De verkregen kennis en ervaring vormen de basis voor de visie en aanpak van De Tweede Praktijk en zijn de kern waar het professionaliseren van opleiders en hun vakgroepen om draait.


De Tweede Praktijk staat voor:

  • Up-to-date en specialistische kennis van het werkveld van geneeskundige vervolgopleidingen
  • Jarenlange hands-on ervaring in implementatie en begeleiding vanuit het MMV-project en de dagelijkse opleidingspraktijk
  • Begeleiding bij voorbereidingen van visitatietrajecten
  • Een doel- en praktijkgerichte aanpak die leidt tot snelle en concrete resultaten
  • Een uitgebreid netwerk van ervaren trainers, coaches en medisch specialisten
  • Kant-en-klare kennisproducten in open masterclasses
  • Afgestemd maatwerk in de vorm van incompany trainingen, advies en implementatie
Corry den Rooijen

Bekijk Corry op LinkedIn

Corry leidde het MMV-deelproject CanBetter en Scherpbier 2.0, gericht op de concretisering van competentiegericht opleiden en de efficiënte integratie daarvan in de dagelijkse praktijk. Daarnaast heeft ze jarenlang ervaring in de dagelijkse opleidingspraktijk.

info@detweedepraktijk.nl

Tel: 06 - 50 87 39 50Portret  (24 van 178)

Beatrijs de Leede

Bekijk Beatrijs op Linkedin

Beatrijs de Leede ruime ervaring in de medische vervolgopleidingen waarbij opleidersprofessionalisering, coaching en het begeleiden van aios centraal staan. Daarnaast heeft ze als onderwijskundige een groot aantal vernieuwingsprojecten en accreditatie van opleidingen in de medische en farmaceutische zorg begeleid. Momenteel is ze opleidingscoördinator van de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde  bij het LUMC en doet opleidingsprojecten in de eerste en tweedelijnszorg.

info@detweedepraktijk.nl

Tel: 06 - 15 46 35 36


BZW